DE PEPPERPOT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1858 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pepperpot. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 12:28 Was goed te eten kom er zeker terug
24 feb 2024 om 20:07 Eten was super lekker en warm. Frietjes hadden iets gaarder kunnen zijn maar wel zeker goed te eten.
16 feb 2024 om 20:20 Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn!! De gyros was heerlijk en goed gekruid. Tzatziki vers en pittig. Aanrader!
15 feb 2024 om 10:39 Voor het eerst besteld en het eten wat erg lekker! Wel enorme porties die je gemakkelijk met 2 kunt eten
30 jan 2024 om 21:17 Heerlijke kipsate durf wel te zeggen de beste welke ik heb gehad van alle bezorgrestaurants waar ik dit heb besteld.
30 jan 2024 om 20:15 Heerlijk en zo gaar als boter
10 jan 2024 om 20:18 De bezorging was heel goed, alleen de bifteki van de Pepperpot vond ik echt niet lekker. Ben dit niet gewend van De Pepperpot. Altijd goede kwaliteit eten. Ik haalde de bifteki uit het bakje en het viel als één bonk op mijn bord. Vlees was niet mals.
2 jan 2024 om 21:53 Het eten was heerlijk en netjes op tijd bezorgd, helemaal tevreden.
28 dec 2023 om 7:23 Heerlijk!!
22 dec 2023 om 20:33 Zo knap ondanks dat ze het eten bezorgen is het vlees super lekker! Geen droge kip of biefstuk door de bezorg tijd. Top!
21 dec 2023 om 21:17 Maaltijd was prima, maar de bestelde pepersaus ontbrak. Jammer!
20 dec 2023 om 22:20 Heel lekker! Was ingetrokken door de diverse vleesmaaltijden en de hoge reviews. Het helemaal waard! Warm, snel en echt vullend.